Ook dit jaar staat Mora Travel weer op een aantal vakantiebeurzen. Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek met Mora Travel, voor informatie over het land Madagascar of om meer te weten te komen over onze reismogelijkheden.

Langskomen is zeker de moeite waard! Naast een persoonlijk gesprek met Monique van der Heijden (oprichter) en Anja Ramiharivelo (office manager Madagascar), krijgt u een goed beeld van een reis met Mora Travel. We tonen beelden van een gezin op reis in Madagascar, zo krijgt u alvast een sneak preview van de prachtige landschappen! En kunt u zien dat Madagascar niet allen een fantastisch land is voor de echte avonturiers en travellers, maar ook fantastisch is om te bezoeken met uw gezin.

Wij verheugen ons erop ons enthousiasme over Madagascar als reisbestemming met u te delen!

Bezoek Mora Travel op een van de volgende beurzen:

Reis & CO – MartiniPlaza Groningen – zaterdag 6 & zondag 7 januari 2018

Vakantiebeurs – Jaarbeurs Utrecht – woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen – Grote Kerk Breda – zaterdag 20 & zondag 21 januari 2018