Snorkelen, zon en ontspanning….welke manier is er nu nog beter om de Noord West kust van Madagascar nabij Nosy-Be te leren kennen.

Meezeilen met deze traditionele zeilboot is een unieke mogelijkheid op een zeer ontspannen manier de regio rondom Nosy-Be te leren kennen. Deze regio, met naast het hoofd eiland Nosy-Be vele kleine eilandjes rondom, zoals het archipel Radama of Mitsio. Varen met deze authentieke Goelette en zeer ervaren bemanning vraagt qua richting wel wat flexibiliteit, want de vaarrichting zal bepaald worden door de wind en de zee en het aantal dagen dat U tot uw beschikking heeft.

Een tocht tussen 2 a 10 dagen behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens deze tocht gaat er snorkelmateriaal mee en kan er tegen extra betaling een duik instructeur  en duikmateriaal mee.

Opmerkingen :

  • Op deze Goellette is plaats voor maximaal 8 personen om te slapen, in 1 grote gemeenschappelijke slaapruimte
  • De ruimte op de boot is groot genoeg om comfortabel met zijn 8-en op te leven gedurende de dag;
  • Een ideale tocht voor iemand die eens helemaal wil ontspannen en weg wil zijn van alle drukte van de dag-> op zee, maar er is zeker ook tijd om aan te meren en het achterland te ontdekken
  • Snorkelmateriaal aanwezig, mogelijkheid tot duiken met bijbetaling.

Hoogtepunten:

  • Enorm mooie snorkel/duik spots
  • Schitterende Kusten en stranden
  • Dorpjes waar nog amper toeristen komen
  • Endemische flora en fauna
  • Rust!

De volgende vertrekdata zijn bekend: 

De ‘full board’ trips zijn inclusief ontbijt, lunch en diner. De prijs is exclusief drinken maar, drinken is wel aanwezig op het schip. 

1 – 6 September 2017: 
Diving cruise: 6 dagen voor 10 duikers – vertrek en aankomst in Nosy Be – 8 plekken beschikbaar voor €800,- per persoon voor ‘full board’ (drinken exclusief) – minimum van 6 personen.

9 September – 17 October 2017:
Beschikbare tijd voor een optionele cruise: vertrek en aankomst in Nosy Be – 8 plekken beschikbaar voor €100,- per persoon voor ‘full board’ (drinken exclusief) – minimum van 4 personen.

24 – 31 October 2017: 
8 dagen cruise: vertrek en aankomst Nosy Be – 8 plekken beschikbaar voor €800,- per persoon voor ‘fullboard’ (drinken exclusief – minimaal 4 personen.

3 – 17 November 2017:  
Beschikbare tijd voor een optionele cruise: vertrek en aankomst in Nosy Be – 8 plekken beschikbaar voor €100,- per persoon voor ‘full board’ (drinken exclusief) – minimum van 4 personen.

29 November – 6 December 2017: 
8 dagen cruise: vertrek en aankomst Nosy Be – 8 plekken beschikbaar voor €800,- per persoon voor ‘full board’ (drinken exclusief – minimaal 4 personen.

9 – 18 December 2017: 
10 dagen: vertrek Majunga, aankomst Morondava – 8 plekken beschikbaar voor €800,- per persoon, voor ‘full board’ (drinken exclusief).

24 December 2017 – 2 January 2018: 
10 dagen cruise met de mogelijkheid voor 8 duikers in de laatste 6 dagen: Morondava/Mangily/Ifaty – 6 plekken beschikbaar voor €1000,- per persoon, ‘full board’ (drinken exclusief) + wil je ook duiken (8 plaatsen) dan betaal je €360,- per persoon, minimum van 4 duikers (2 hebben zich al aangemeld).