Wij staan altijd voor U klaar om U ‘ons’ prachtige eiland te laten ontdekken!

De mensen achter Mora-Travel

TONGASOA!
Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen.
Sinds 2000 organiseren wij reizen op Madagascar. Mora-Travel is opgericht door Monique van der Heijden die meer dan 10 jaar permanent op Madagascar heeft gewoond en gewerkt. Het doel van Mora-Travel is Madagascar in al haar fecetten te laten zien én beleven door de reizigers.

Met respect voor het land en haar bewoners willen wij een onvergetelijke ervaring aan de toeristen bieden! Wij vinden het heel belangrijk dat de lokale bevolking kan meeprofiteren van de inkomsten uit toerisme.Daarom werken wij daar waar mogelijk samen met plaatselijke gidsen en organisaties. Al onze chauffeurs/gidsen zijn met ons bedrijfje meegegroeide Malagasy. Zij kennen hun land per uitstek en kunnen er veel over vertellen.

Waarom zou u voor Mora Travel moeten kiezen?

Maatwerk

Mora-Travel is ervaren in het organiseren van maatwerk-reizen voor individuele reizigers of kleine groepen. Als wij uw wensen kennen, maken wij geheel kosteloos een persoonlijk voorstel met prijsopgave voor u.

Van gebaande paden

Een mogelijkheid bij Mora-Travel is de mix tussen reizen en vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk bij een lokale organisatie en leven ver weg van de bewoonde wereld tussen de lokale bevolking is de beste manier om de cultuur en de mensen te leren kennen.

Verantwoord reizen

Als u met Mora-Travel reist laat u de lokale bevolking mee profiteren van de inkomsten uit toerisme. Wij werken uitsluitend samen met plaatselijke gidsen en organisaties.

Wat anderen zeggen over Mora-Travel

Hieronder een aantal reacties van onze klanten die een reis geboekt hebben

Download onze brochure

Alles nog eens rustig na kijken download onze brochure

Download Brochure

Mora Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van MoraTravel
  1. Mora Travel te vinden op vele vakantiebeurzen!

  2. Een prachtig bericht!

  3. Mora-Travel op de beurs voor bijzondere reizen in Breda!

  4. MORA-TRAVEL op de vakantiebeurs 2017 in Utrecht!

Bekijk nieuws pagina