Responsible Tourisme

Bij Mora-Travel zetten we ons iedere dag in om ‘responsible’, verantwoorde reizen te organiseren naar Madagascar. Responsibility is heel belangrijk voor ons! Door deze reizen te organiseren, geloven wij er in dat onze reizigers Madagascar kunnen beleven en kunnen genieten van alles wat het eiland te bieden heeft.  Daarnaast zorgen wij er dan voor dat de bevolking het meeste profiteert van jouw reis en jij door te reizen echt een steentje bijdraagt aan de mogelijkheden voor de mensen, de dieren, de flora en de fauna op Madagascar.

Travelife Certified Partner
Travelife is een certificering voor tour operators en reisorganisaties die zich inzetten voor het managen en verbeteren vanmilieuvriendelijkheid op hun reizen. Om aan de certificering te voldoen zijn er strenge eisen verbonden aan de organisatie. Mora-Travel heeft de hoogste certificering van Travelife, we zetten ons iedere dag in voor de, waar mogelijk, meest milieuvriendelijke reizen. Lees hier een samenvatting van de Travelife Sustainability report.

The Code
We zijn lid geworden van ‘The Code’ in 2017. The Code is een initiatief met als missie om awareness, tools en steun te bieden aan detoerisme industrie om seksuele uitbuiting van kinderen te voorkomen. Wij geloven dat elke bedrijf in de tourisme en verschil kan maken en kan helpen bij het voorkomen van seksuele uitbuiting van kinderen in het land waar zij opereren.

Water-to-Go
We hebben een samenwerking met Water-to-go om het gebruik van plastic flessen tijdens het reizen te verminderen. Water-to-Go flessen bevatten een unieke 3-in-1 filter technologie die tot 99.9999% van alle microbiologische verontreinigingen kunnen filteren uit elke zoetwater bron. Je kunt de kortingscode van Mora-Travel gebruiken bij aankoop van een fles: ‘travwtg’. Je krijgt dan 25% korting op een fles van 75cl. Je kunt de kortingscode toevoegen in je winkelmandje!