Lees een paar reviews van onze geliefde reizigers.

 • Ingrid & RenĂ©

  We hebben vier weken (26 dagen) in Madagascar rondgereisd. Een prachtige ervaring. Bijzondere dieren, bijzondere natuur en fijne mensen. Mora Travel heeft voor ons een mooi en uitgebalanceerd programma op maat gemaakt. Geweldige locaties en fijne chauffeurs. Madagascar is een continent op zich. Je ziet natuur en dieren die je nergens anders tegenkomt. Uiteraard de Tsingy, de weg er naar toe is al een avontuur op zich. Ranomafana, Andasibe en Isalo zijn beslist de moeite waard. Een absolute aanrader is de Homestay (Gite Rurale) in Betafo. Hier krijg werkelijk inzicht in het leven van de Malagasiers. Sluit je de vakantie af in Ifaty dan mag een bezoek aan het Spiney Forest niet ontbreken. Onze beide chauffeurs waren onmisbaar. Ze kennen de weg, weten de juiste plekken te vinden, zijn behulpzaam en erg vaardig in het chaotische verkeer.

 • Jean-Paul & Family

  Madagascar is mooi, vriendelijk, interessant, anders en veilig voor het hele gezin om te beleven.

 • Marc & Anne

  We hebben echt een onvergetelijke reis gemaakt! We hebben genoten van de verschillende nationale parken, de bijzondere flora & fauna (en de bijzondere wegen ernaartoe...) en de vriendelijke bevolking. We willen jullie en het team bedanken voor het opstellen van deze geweldige reis!

 • Bob & Fleur

  Mora-Travel heeft voor ons een reis gemaakt die precies aan onze wensen voldeed en deze wensen soms zelfs overtrof. Mora-Travel bereidt je reis van top tot teen voor omdat zij het land kennen als geen andere. Door hun ervaring en persoonlijke aandacht hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt. Deze reis omvatte alles: fijne accommodaties, professionele chauffeurs, de beste routes en inspirerende gidsen in de meest unieke omgevingen. We hebben Madagascar in ons hart mogen sluiten.